Gaat u al naar een Rasspecialist ?

Op deze site kunt u alle Rasspecialisten  in Nederland vinden die erkend zijn door de enige echte Vereniging voor Trimmend Nederland (VVTN)

Een erkende Rasspecialist voldoet aan bepaalde strenge voorwaarden zodat u als klant er zeker van kan zijn dat uw hond of kat vakkundig getrimd wordt:

 

1. De rasspecialist is zelf al minimaal 5 jaar bezig met het ras en weet dus waarover zij/hij praat.
2. De rasspecialist heeft bewezen over ruime kennis te beschikken aangaande het ras.
3. De rasspecialist is op de hoogte van de rasstandaard en weet dus hoe het ras eruit hoort te zien.
4. De rasspecialist heeft zelf jarenlang het ras showklaar gemaakt en weet dus hoe het ras getrimd moet worden.
5. De rasspecialist is bekend met eventuele verschillende vachtsoorten en verschillende modellen en kan u het beste adviseren hoe uw hond getrimd moet worden.
6. De rasspecialist is aangesloten bij de rasvereniging.
7. De rasspecialist heeft zelf een kennel inschrijving bij de Raad van Beheer, de instantie die de registratie regelt van rashonden
 

Een erkende Rasspecialist staat ALTIJD vermeld op deze site en geeft GRATIS felicitatie kaarten mee aan haar klanten (of geeft deze op verzoek) zodat u als klant zeker weet dat u bij een echte Raspecialist bent. Een Rasspecialist is ook altijd herkenbaar aan de VVTN sticker.

 

Natuurlijk kan iedereen roepen dat  hij of zij een echte Rasspecialits is en ook voldoet aan bovenstaande voorwaarden maar slechts de Rasspecialisten die daadwerkelijk vermeld staan op deze site zijn erkend door VVTN.

Laat u dus niet misleiden en controleer altijd of een Rasspecialist op deze site vermeld staat!!!!